Wie ben ik

Carl de Booij

Als project- en construction manager voel ik me thuis in complexe multidisciplinaire E&I projecten. Mijn ervaring op dit gebied is breed en omvat onder andere het maken van een planning en budgetbegroting, het stellen van prioriteiten, het analyseren van afwijkingen en het initiëren van corrigerende maatregelen.

Teamwork

Ik kom het beste tot mijn recht in organisaties waar projecten gerealiseerd worden door teamwork. Ik ben betrokken, doortastend en oplossingsgericht. Mensen waarderen mijn inzet als teamspeler en mijn hands-on mentaliteit. Daarbij versta ik de kunst om medewerkers mee te nemen in een project en hun capaciteiten en competenties maximaal te benutten. Hiertoe communiceer ik open, eerlijk en nuchter.

Recht door zee dus, zoals de meeste Zeeuwen. Ik maak verantwoordelijkheden helder en werk toe naar een concreet eindresultaat. Op deze manier zorg ik ervoor dat projecten correct en efficiënt worden uitgevoerd, binnen de afgesproken tijdsduur en het vastgestelde budget.

Carl na vijven

Ook na mijn werk, zit ik niet graag stil. Ik ben een fervent golfer, sta met veel liefde en passie achter het fornuis en geniet van het plannen én beleven van mooie reizen.

CONTACT

Postadres
Lange Bellingstraat 50
4561EE Hulst, NL
T +31 6 38 90 27 17
T +32 497 47 80 24

E carl.debooij@dbpc.eu
W www.dbpc.eu